referenties

De Power Vinyasa Yoga bij Carolien bevalt me zo goed omdat het fysiek uitdagend is en ik me tegelijkertijd innerlijk kan verzamelen. Zo ga ik ruimer en rustend in mijn lichaam naar huis. Welk waardevol cadeau!
— Andrea


A yoga-lesson by Caroline makes me feel alive again!
— Marieke

Bij Carolien is het fysiek en mentaal grenzen verleggen, op een rustige manier en in ontspannen setting. Geen zweverig gedoe, wel doordachte oefeningen. Er zit een goede flow in de lessen, zodat je de tijd vergeet en naderhand voelbaar hebt bewogen. Carolien weet je uit te dagen, maar houdt ook rekening met jouw grenzen. Haar prettige persoonlijkheid, goede begeleiding en afwisseling in haar lessen maken mij na ruim 5 jaar nog steeds deelnemer. En met mij, ook andere mannen!
— Yannick

Carolien heeft ervaring en deelt die vol enthousiasme met haar yogisten. Hoe ze dat doet weet ik niet want ze legt niks op, maar leert je zelf te voelen wat je doet: in je houding,met je adem en je ontspanning. Bijzonder aangenaam.
— Resi

Zoals in de Yin Yoga is het fijn om te ontdekken dat, wanneer je lang in een asana blijft, je los laat en steeds dieper komt en verder kan dan dat je aanvankelijk dacht. Dit kan een prettig ontspannen gevoel geven in je lijf, maar uiteindelijk ook in je hoofd. Vooral als je uit de houding komt en navoelt wat het met je lichaam heeft gedaan.
De goede begeleiding en heldere uitleg van Carolien, die je tijdens de houdingen ondersteunt waar nodig, helpt hierbij enorm!
— Anoniem

Na een lange werkdag rijd ik iedere dinsdagavond vermoeid naar de Yogales. Ik heb niet altijd zin, maar na de les van Carolien ben ik weer herboren en kan ik alles weer aan.
— Marc

Nadat wij op vakantie in Frankrijk kennis hadden gemaakt met yoga, zijn wij op zoek gegaan naar een yogadocent. Wij waren zeer kritisch, omdat we een erg goed voorbeeld hadden gehad. Wij kwamen uit bij Carolien! Zij is een bevlogen yogadocente met veel know how! Ze heeft respect voor je lichaam en jouw zijn. Ook als je niet verder kunt dan eigenlijk ‘hoort’. Iedereen krijgt de aandacht die men nodig heeft!
— Jolanda

Ik volg een jaar of 4 de Easy Flow lessen met veel plezier. Ik ben begonnen met behoorlijk wat rugklachten (hernia) maar door deze lessen zijn mijn spieren in de onderrug dusdanig verstevigd en versoepeld dat ik een echte fan ben geworden, dat mag duidelijk zijn.
— Leontine

Yoga brengt ruimte in mijn hoofd en een steeds leniger lichaam. Daardoor kom ik meer in balans m.b.t. mijn werk en in mijn leven. Vaker handelen naar wat mijn hart me ingeeft wordt hierdoor naar voren geschoven en komen hoofd, hart en handen bijelkaar.
— Jenny

Mannen beoefenen sport vaak met een competatief ingestelde geest: proberen je grenzen te verleggen, tot het uiterste gaan, of nog beter, er voorbij! Als je daarvan houdt, dan biedt Power Vinyasa Yoga je meer dan voldoende uitdaging. Daarentegen geeft deze les mij, behalve een intense lichamelijke uitdaging, ook een verrijkende geestelijke ervaring: het nodigt mij elke keer uit de grens te vinden tussen inspanning en ontspanning. De liefdevolle begeleiding van Carolien maakt deze zoektocht compleet.’
— Glen

Easy Flow bij Carolien heeft me verbaasd
vanwege de grote variatie in oefeningen en het brengt me soepelheid in schouders en heupen.
Ik ben er blij mee!
— Pauli

Ik beoefen yoga omdat mijn hoofd er leeg van wordt en mijn lijf soepel en sterk. Carolien helpt mij, bijna op speelse wijze, mijn lijf uit te dagen en maakt dat ik erg veel lol heb tijdens de best pittige lessen.
— Nicole

Al een tijdje volg ik Yin Yoga bij Carolien.
Het zijn zulke fijne lessen met steeds wisselende oefeningen, hele goede begeleiding en een heerlijke eindontspanning. Telkens weer brengt het mij ontspanning, ruimte in mijn lichaam en vooral het gevoel van thuiskomen bij mezelf.
Ik kan het echt iedereen aanraden!’
— Carola

Ik ben een bevlogen sporter en vond yoga in eerste instantie maar niks. Toen ik hoorde dat yoga een bijdrage kan leveren voor je sportprestaties was ik om. En het werkt!
— Lubos

Carolien is een leraar. Ze heeft aandacht voor je houding, aandacht voor je adem, voor inspanning en ontspanning en laat je zo bewegen dat je voelt dat lichaam en ziel harmonieren. Weldadig. Vreemd genoeg kan ze dit zowel met de intensieve yoga waarin je spieren aanspreekt als in de Yin yoga waarin ze rust en ontspanning een weldaad laat zijn voorje gewrichten. Ze doet dit met veel zorg en inzet. Ik voel me ALTIJD prettig na een les
— Resi

Ik beoefen bij Carolien al een aantal jaren Power Vinyasa Yoga. Ze verzorgt uitdagende variërende lessen. Fysiek krijg je energie en die is perfect gecombineerd met de rust die je geestelijk voelt na de les. Of de houding nu moeilijk of makkelijk gaat, je kunt er altijd op vertrouwen dat ze je professioneel begeleid, op welk niveau je ook bent. Op het juiste moment de juiste aanwijzing. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en besteed aandacht aan iedereen. Ik kan Yoga bij Carolien aan iedereen aanbevelen!
— Annemijn

Ik vond yoga meer voor lenige mensen en ook wel bijzonder om te doen. Ik had rugklachten en was pas erg ziek geweest en ging vaak naar de masseur. Nu ik Power Vinyasa Yoga beoefen bij Carolien, heb ik t gevoel dat ik zelf de meridianen trigger en is de masseur niet meer nodig! Na de les voelt mijn lichaam gewoon anders en beter. Ik vind ontspanning door inspanning. Al kost het mij soms moeite om de oefeningen voor elkaar te krijgen, met een alternatief lukt het ook. Mijn lijf voelt gezonder en sterker! Daarnaast worden de lessen gegeven in een zeer bijzondere ruimte in een mooie omgeving. Het is echt een weldaad om hier te zijn!
— Jolanda

Inmiddels volg ik een aantal jaren Power Vinyasa Yoga en nu Easy Flow bij Carolien. Het houdt mij lijf los en dat bereik ik met geen andere sport. Heerlijk. Daarbij zijn het fijne lessen met goede uitleg en correcties waar nodig.
— Ira

 
Power Vinhasa Yoga is voor mij een manier om te werken aan ontspanning, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen.
Na de les voel ik me energieker en meer ontspannen, zowel lichamelijk als mentaal. Carolien is zowel yogadocent als coach, ze laat je ontdekken dat je nog een stapje verder kan dan dat je zelf denkt dat je kan.
— Arnoud