BedrijfsYoga

Geef je werknemers grotere vitaliteit! Voor bedrijven ligt hier de kans om door Yoga je mensen fysiek en mentaal weerbaarder te maken. Het zal hun energiepeil opkrikken, de concentratie verhogen en daardoor verbetert de kwaliteit van het werk. 

Effect

  • Minder ziekteverzuim
  • Verhoging productiviteit
  • Verbetering communicatie

  • Grotere saamhorigheid / teambuilding
  • Verbetering kwaliteit / meer voldoening 

Yoga op lokatie is mogelijk en wordt op maat gesneden.
Heeft u interesse of vragen, neem gerust contact op. 

 

 

 

Yoga Yong  15 t/m 20 jaar

Waarom is Yoga goed voor jou?

Bevindt jij je ook in een wereld waar je de hele tijd van alles moet? School, bijbaan, huiswerk, er mooi en goed uitzien, trainen in andere kwaliteiten, afspraakjes. En verder veel multitasken, continue in contact zijn met alles en iedereen behalve met jezelf? En dit allemaal wanneer je lichaam erg veranderd en je breder gaat nadenken over dingen; van zoeken naar houvast , naar ‘ wie ben ik ’. Hoe vindt jij jouw richting?

Yoga kan je hierin ondersteunen doordat je je richt op wat gaat en leert te laten wat jou niet helpt. Bij Yoga is er geen goed of fout, weg met die druk, niks moet en alles mag. Mogen zijn wie je bent en je hoeft niets te kunnen! Het gaat erom dat je je erna lekker voelt. Je lijf losmaken en even stil zijn, in een wereld waar lawaai een constante is, heeft alleen al impact. Je leert jezelf beter kennen en het samen doen werkt ondersteunend. Leer spanning te loslaten, bv voor een proefwerk. Bewust ademen, en de rest komt zoals het komt.

Yoga Jong wordt op maat gesneden waarin plezier voorop staat! Waar nodig zal ik je fysieke begeleiden.

Nieuwsgierig? Schroom niet en stuur mij een mailtje.

Bij 3 aanmeldingen gaat Yoga Jong van start.